V centru Solni zaklad izvajamo refleksno masažo stopal sočasno s solno terapijo, ki dodatno aktivira limfni sistem, s čimer se vaše telo še bolj odzove na učinek masaže, sama solna terapija pa blagodejno vpliva na vaša dihala in kožo. Terapija traja 50 minut.

Cena: 49.00

Darilni bon za 2 kratni obisk. Solna terapija je primerna za odrasle vseh starosti, še posebej tiste, ki jih mučijo zdravstvene težave, kot so astma, bronhitis, vnetje dihalnih poti, gripa, vnetje žrela, alergije, vnetja ušes in sluznice obnosnih votlin, ekcemi ter dermatitis. Pomagajo tudi pri kroničnem stresu, utrujenosti, slabem spanju, smrčanju, pri mišičnih obolenjih in bolečinah v sklepih...

Cena: 30.00

Darilni bon - otroška terapija (1 otrok do 12 let ) - 3 kratni obisk. Otroci obiskujejo terapije v spremstvu ene odrasle osebe, za katero je vstop brezplačen. Primerna je za otroke od šestega meseca dalje, še posebej tiste, ki jih mučijo zdravstvene težave, kot so astma, bronhitis, vnetje dihalnih poti, gripa, vnetje žrela, alergije, vnetja ušes in sluznice obnosnih votlin, ekcemi ter dermatitis.

Cena: 30.00

Svečnik iz himalajske soli podobno kot solna lučka pripomore k človekovemu boljšemu počutju, saj v prostor poleg prijetne svetlobe sprošča še negativne ione, ki delujejo podobno kot ionizatorji zraka. Primerni so za vse notranje prostore, še posebej tam, kjer je veliko električnih naprav.

Cena: 16.00

Himalajska solna lučka

Cena: 26.00

Onyx, eksotični naravni kamen. Ima pomen luksuznega – glamurja. Lahko je različnih barv. Že stari Egipčani so mu pripisovali kurativne in magične lastnosti.

Cena: 30.00

Solna lučka v obliki srca. Uporaba v dekorativne namene in kot naravni ionizator. Negativni ioni, ki jih solna lučka oddaja, so nosilci življenjske energije. ODLIČNA IZBIRA ZA DARILO.

Cena: 30.00

Solna lučka izdelana iz kristalov kamene soli. Poleg prijetne osvetlitve prostora, je funkcija solne lučke oddajanje negativno nabitih ionov v prostor. Električni aparati in nezadostno prezračevanje prostorov povečujejo koncentracijo pozitivno nabitih ionov v zraku, z oddajanjem negativno nabitih ionov pa solne lučke vzpostavijo ravnovesje v prostoru. Negativni ioni, ki jih vdihavamo, so nosilci življenjske energije. Solna lučka lahko krasi vašo dnevno sobo, spalnico ali pisarno, PRIMERNA JE TUDI KOT DARILO.

Cena: 28.00